Sobre el blog bomberscat

El blog bomberscat és un nou espai de comunicació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que té per objectiu difondre tot allò que pugui ser d’interès per al col·lectiu i també per a qualsevol persona atreta pel món dels bombers i les emergències.

Al blog tractem d’aquelles tasques que ens fan més coneguts i, fins i tot, populars, però també d’altres tasques desconegudes per la majoria, i oferim resums d’actuacions, opinions i notícies.

Aquesta eina ha nascut de la unió del blog Lo Forestalillo i de la revista bombers.cat, amb la intenció de sumar esforços i oferir continguts de qualitat. Cadascuna d’aquestes dues publicacions tenia un perfil propi: una gran vocació d’intercanvi d’informació molt tècnica en el cas del blog, que va néixer l’any 2002, i una visió més generalista des de bombers.cat. La nostra intenció és no perdre res pel camí i aprofitar-nos del coneixement que generem des de dins els bombers de la Generalitat, en qualsevol de les nostres actuacions.

Com tot blog del gencat, bomberscat és obert als comentaris dels lectors, que es publicaran si compleixen aquests requisits:

  1. Que siguin pertinents, és a dir, que no s’allunyin del tema tractat.
  2. Que mantinguin el respecte i el bon clima i no ofenguin ni atemptin contra la dignitat d’altres persones.
  3. Que no continguin dades de caràcter personal ni informació publicitària.

El blog es reserva el dret de no publicar qualsevol aportació que no observi aquestes indicacions mínimes.