Congrés Internacional de Cremes Prescrites a Barcelona (1-3 de febrer de 2017)

icopfires

El Congrés Internacional de Cremes Prescrites es planteja amb l’objectiu d’unir el món operatiu i el món de la recerca que giren entorn dels focs naturals prescrits o les cremes prescrites d’arreu del món. El congrés l’organitzen, entre altres entitats, la Universitat de Barcelona, la Fundació Pau Costa, el Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya i Bombers de la Generalitat de Catalunya.

El congrés durarà tres dies. Els dos primers, hi haurà presentacions orals breus d’experiències operatives, tant d’execució com de planificació, de recerca en efectes i de noves tecnologies i eines de suport. El tercer dia, es farà un crema demostrativa al massís de Collserola, amb explicacions durant la crema sobre la metodologia que utilitza Bombers de la Generalitat.

Aviat a la pàgina web del congrés es donaran a conèixer els continguts de les ponències seleccionades i dels pòsters acceptats. A la mateixa pàgina hi ha l’accés a les inscripcions i a les guies i explicacions del congrés.

Cal destacar que, el dia abans, 31 de gener, es celebrarà la 14a Reunió Internacional sobre Seguretat en Incendis Forestals, també a Barcelona. Aquesta trobada anual tractarà enguany sobre la presa de decisions en escenaris complexos i d’alt risc. Aquesta reunió, que, per primera vegada, es celebra a Europa, és un dels referents internacionals que marca el rumb i la pauta en molts dels aspectes normatius i de millora operativa en incendis forestals arreu del món.

Trobareu informació d’aquest acte a la pàgina web de la reunió internacional, en l’organització de la qual la Fundació Pau Costa i Bombers de la Generalitat col·laboren amb la International Association of Wildland Fire.

_____

Esta entrada en español

Deixa un comentari