L’EAMI, nova metodologia d’extinció en zones remotes

eamiCatalunya: gairebé 32.000 km 2 de territori. Potser no és un territori vast, però en aquesta extensió hi ha un gran banc de proves en molts aspectes. Hi ha una gran diversitat geogràfica, un 65% del territori és d’entorn forestal i les situacions  meteorològiques són, tot sovint, complexes. Si s’hi afegeix el context d’escalfament global i canvi climàtic, Catalunya esdevé una coctelera que possibilita una àmplia diversitat de tipus d’incendis forestals. En aquest marc tan ric i complex, Bombers de la Generalitat, a partir de la investigació i el coneixement aplicat, elabora i proposa noves metodologies d’extinció, com l’esglaonament actiu de motobombes d’impulsió (EAMI), amb l’objectiu d’aprendre constantment, construir resiliència i millorar la resposta a les crisis de la nostra societat.

Llegeix l’informe complet sobre l’incendi forestal de Lles de Cerdanya del 12 d’agost

Video: nova metodologia d’extinció en zones remotes, l’EAMI

______

Esta entrada en español

 

Deixa un comentari