Estem a punt!

BLOG foto benvinguda

El blog bomberscat és un nou espai de comunicació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya. Estrenem aquesta publicació amb l’objectiu de comunicar tot allò que pugui ser d’interès per al col·lectiu i també per a qualsevol persona atreta pel món dels bombers i les emergències. Tractarem d’aquelles tasques que ens fan més coneguts i, fins i tot, populars, però també d’altres tasques desconegudes per la majoria, i oferirem resums d’actuacions, opinions i notícies.

Aquesta eina ha nascut de la unió del blog Lo Forestalillo i de la revista bombers.cat, amb la intenció de sumar esforços i oferir continguts de qualitat. Cadascuna d’aquestes dues publicacions tenia un perfil propi: una gran vocació d’intercanvi d’informació molt tècnica en el cas del blog, que va néixer l’any 2002, i una visió més generalista des de bombers.cat. La nostra intenció és no perdre res pel camí i aprofitar-nos del coneixement que generem des de dins els bombers de la Generalitat, en qualsevol de les nostres actuacions.

Aquest format ens ha de permetre també poder difondre notícies amb certa actualitat, cosa que en el cas de la revista trimestral es feia molt difícil. També serà possible enllaçar amb altres continguts oferts per tercers i presentar arxius de vídeo i dades de manera molt senzilla.

En aquest inici tots els continguts seran bilingües, en català i castellà, però esperem que aviat puguin publicar-se també en anglès i fer així encara més present la nostra feina arreu.

L’equip que formem part del nou blog us donem la benvinguda i us recordem que aquesta nova eina comunicativa serà el que vosaltres voldreu. Esperem els vostres comentaris als apunts que hi anirem publicant i que col·laboreu amb aquells continguts que cregueu que sigui interessant difondre.

Estem a punt!

_____

Esta entrada en español

3 respostes a “Estem a punt!

  1. Uan molt bona iniciativa a favor de la comunicació i la transparencia. SALUT i anim per tot l’equip – encoratjant a la bona gent x tal que ajudi en el que calgui per fer una bona feina. Sort

Deixa un comentari