Informació Cremes Prescrites Bombers 1998-2015

LINK INFO: cremes_prescrites_bombers_catalunya_1998_2015

(CATALÀ) Ja tenim disponible la informació geogràfica i descriptiva de les cremes executades per Bombers de la Generalitat de Catalunya des del 1998 al 2015. La informació disponible s’explica en el document d’especificacions tècniques en PDF i es pot consultar mitjançant un GIS (format shape) i amb el Googleearth (format KMZ). És una mostra de les feines fetes per Bombers per col·laborar amb la gestió del territori, la recerca i la formació del personal operatiu.


(CASTELLANO) Disponible ya la información geográfica y descriptiva de las quemas prescritas ejecutadas por Bombers de la Generalitat de Catalunya desde el 1998 al 2015. La información disponible se explica en el documento de especificaciones técnicas en PDF y se puede trabjar con ella mediante un GIS (formato shape) y con el Google Earth (formato KMZ). Es una muestra de las tareas que realiza Bombers para colaborar con la gestión del territorio, la investigación y la formación del personal operativo.

Deixa un comentari