Video incendi forestal Rim Fire 2013

(CATALÀ) El 17 d’agost de 2013 va començar un incendi al Stanislaus National Forest (California) que va acabar cremant 104.131ha. El van controlar 9 setmanes més tard i no es va donar per extingit fins al cap d’un any! El 3r incendi forestal més gran de California. Va cremar una part del Yosemite National Park, afectant un cententar d’habitatges i generant un cost d’extinció de quasi 100 mil·lions d’Euros.

El Yosemite Conservancy i el National Park Service han editat un video sobre què van sentir i què han après els qui van viure aquell incendi. Un video en anglès i subtitulat en anglès que et transporta als fets i et transmet els aprenentatges i reflexions dels protagonistes en primera persona.

(CASTELLANO) El 17 de Agosto de 2013 se declaró un incendio en el Stanislaus National Forest (Califórnia) que quemó 104.131 ha. Se dió por controlado al cabo de 9 semanas y por extinguido pasado un año! Fue el 3er incendio forestal mas grande de Califórnia. Quemó una parte del Yosemite National Park, afectando un centenar de dependencias y con unos costes de extinción de casi 100 millones de Euros.

El Yosemite Conservancy y el National Park Service han editado un vídeo sobre qué vivieron y qué aprendieron los que estuvieron en el incendio. Un video en Inglés y subtitulado en Inglés que te situa ante los hechos y transmite los aprendizajes y reflexiones de los protagonistas en primera persona.

web video Rim Fire en YouTube

web Wikipedia Rim Fire 2013

web Yosemite Conservancy

Deixa un comentari