Videos jornadas Entorno de Interfaz Rural y Educación Ambiental (Toledo, 26-27/11/14)

(CATALÀ) Les jornades tècniques d’incendis forestals d’Entorns d’Interfase Rural i Educació Ambiental celebrades a Toledo a finals de novembre, es varen centrar a emmarcar la problemàtica actual, tant a nivell acadèmic, com de planificació i operatiu, d’aquestes zones d’interfase rural. Unes zones àmplies de l’interior de la Península Ibèrica amb problemes particulars, a vegades compartits a vegades diferents, de les zones d’interfase dels litorals mediterranis.
(CASTELLANO) Las jornadas técnicas sobre incendios forestales de Entornos de Interfaz Rural y Educación Ambiental, realizadas en Toledo a finales de Noviembre, se centraron en enmarcar la problemática actual, tanto a nivel académico como a nivel de planificació u operativo, de los entornos de interfaz rural. Unas zonas territoriales de gran parte de la Península Ibérica con problemáticas particulares, a veces compartidas a veces diferenciadas, de las zonas de interfaz de los litorales mediterráneos.

Los videos de cada una de las ponencias se pueden ver en el siguiente enlace: enlace de la web de la Pau Costa Foundation.

Deixa un comentari