Lo Forestalillo 159

(CATALÀ) Hi trobareu 2 informes d’incendis, l’històric del 1983 de Els Àngels (Gironès) i el del passat mes de març de Vall-llobrega (Baix Empordà).

També hi ha 4 articles interessants, un sobre tallers de lliçons apreses a nivell de península ibèrica, un altres de noves maneres de plantejar la prevenció en les edificacions que pateixen incendis forestals, el de les valoracions del nou Pla General de Política Forestal de Catalunya i un relat d’experiències en extinció d’incendis al Canadà.

(CASTELLANO) Podréis encontrar 2 informes de incendios, uno de histórico del 1983 en Els Àngels, cerca de la ciudad de Girona, y el otro de éste pasado mes de Marzo en Vall-llobrega (Costa Brava).

También hemos incluido 4 artículos, uno de lecciones aprendidas en distintos talleres que hemos participado en la península, otro sobre nuevas propuesta de prevención a nivel de materiales de la construcción en casas afectadas por incendios forestales, el tercero sobre el nuevo Plan General de Política Forestal de Catalunya y, finalmente un relato de experiencies en extinción de incendios en el Canadà.

Link al PDF en català

Deixa un comentari