Llibre Operaciones Aéreas en Incendios Forestales

La Fundació Pau Costa ha publicat un llibre sobre operacions de mitjans aeris en incendis forestals. És un llibre interessant perquè és el primer d’aquestes característiques i permet conèixer la maquinària, la metodologia de treball i les necessitats i possibilitats d’aquestes eines en l’extinció d’incendis forestals.

Els coordinadors i autors del llibre són gent de pes i amb trajectòria en el món operatiu en diversos cossos d’extinció:

Director del proyecto/Coordinador:

Juan Caamaño Azcárate (Fundación Pau Costa).

Coordinadora/Autora:

Elena Hernandez Paredes (Área de Defensa contra Incendios Forestales, Ministerio de Medio Ambiente)

Autores:

Felipe Borderas Ruiz ( Técnico Helitransportado – BRIF), Bienvenido Aguado (Coordinador aéreo – Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya), Juan Jose Enriquez Pérez (capitán del Grupo 43 – Canadair 215T/415), Raul Quílez Moraga (Jefe de Sección Forestal del Consorcio de Bomberos de Valencia. Ingeniero Técnico Forestal), Juan Jose Espadas Gutierrez (Sargento de Bomberos – Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya).
Asesores:

Marc Castellnou (Jefe Analista GRAF – Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya), Juan Caamaño Aramburu (Capitan de Navio – piloto Bell 212, Sikorsky UH- 60).


El llibre es pot adquirir a la pàgina web de la Fundació Pau Costa a un preu de 26€.

Deixa un comentari