Lo Forestalillo 158

Lo Forestalillo 158_català. PDF

(CATALÀ) Exemplar amb alguns dels informes d’incendis pendents: Ger (Cerdanya) de l’agost 2012 i Vilopriu (Baix Empordà) del novembre de 2013. També hi ha un article sobre els termopatíes produïdes pels treballs en extinció d’incendis escrit pel metge Antonio Benavides del Grup d’Emergències Mèdiques de Bombers i algunes novetats recents sobre normativa, projectes europeus i, a destacar, la web on estan penjats tots els números de la revista publicats des del 2002 fins ara.

(CASTELLANO) Ejemplar con algunos de los informes de incendios pendientes: Ger (Cerdanya) de Agosto de 2012 y Vilopriu (Baix Empordà) de Noviembre de 2013. También hay un artículo sobre termopatías producidas por el trabajo en extinción de incendios escrito por el médico Antonio Benavides del Grupo de Emergencias Médicas de Bombers, así coma algunas novedades sobre normativa, proyectos europeos y, sobre todo, la web dónde estan disponibles todos los números de la revista publicados des de 2002 hasta la fecha de hoy.

Deixa un comentari