Lo Forestalillo 2002-2013 disponibles!

(CATALÀ) Ja estan dispobibles tots els exemplars de la revista de Bombers sobre foc forestal de Lo Forestalillo, des del 2002 fins l’actualitat. Els arxius es poden descarregar per anys i també hi ha disponible un fitxer ÍNDEX (excel) per facilitar la cerca de continguts.

Esperem que us siguin interessants. Per qualsevol dubte o suggerència podeu contactar amb nosaltres a utgraf@gencat.cat

Enllaç amb tots els exemplars de Lo Forestalillo (en CATALÀ) de la web de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

(CASTELLANO) ya estan disponibles todos los ejemplares de la revista de Bombers sobre fuego forestal, desdel 2002 hasta la fecha de hoy. Los archivos se pueden descargar por años y también hay un fichero ÍNDICE (excel) para facilitar la búsqueda de contenidos.

Esperamos que os sea de interés. Para cualquier duda o cuestión podéis contactar con nosotros en utgraf@gencat.cat

Enlace con todos los numeros de Lo Forestalillo (en CATALÀ) de la web de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

En pocos días dispondréis de los números traducidos de Lo Forestalillo en CASTELLANO, INGLÉS o FRANCÉS del blog Lo Forestalillo

Una resposta a “Lo Forestalillo 2002-2013 disponibles!

  1. Enhorabona!! Ja els tenim aquí!
    Estic segur que seran de gran utilitat per tots aquells que ens interessem per la natura, boscos i incendis. Felicitats també per obrir el ventall i permetre arribar a diferents territoris, us animo a fer-ho en les altres llengües que de ben segur que ja estan al caure.

Leave a Reply