Lo Forestalillo 157

(CATALÀ) Aquest número és ja de plena campanya, una campanya amb el risc discontinu, associat a entrades de calor i passos frontals amb vent. Hi trobareu els informes d’anàlisi, comportament, estratègia i principals maniobres dels focs de Castelló de Farfanya (RELL), de Salo-Sant Mateu de Bages (REC)Vallirana (REMS). També hi podeu llegir la 2a part de les conclusions de l’episodi de grans incendis que van patir a l’entorn metropolità de l’estat de Victòria d’Austràlia al 2009, el Black Saturday. També hi ha un resum de la publicació oficial de l’incendi de Yarnell Hill Fire (Arizona), on van morir 19 bombers en un atrapament defensant cases. Finalment us expliquem les pràctiques amb foc que s’estan fent a la Canonja (RET) i Maçanet de la Selva (REG). Esperem que us sigui interessant!

(CASTELLANO) Éste número es ya de campaña de verano, una campaña con el riesgo discontinuo, asociado a las olas de calor y a los pasos de frentes con viento fuerte detrás. En el documento encontraréis los informes de análisis, comportamiento, estrategia y principales maniobras de los incendios de Castelló de Farfanya (RELL), de Salo-Sant Mateu de Bages (REC)Vallirana (REMS). También podréis leer la 2ª parte de las conclusiones del episodio de grandes incendios que sufrieron en el estado de Victoria en Australia en 2009, el Black Saturday.  También hay un resumen de la publicación oficial del incendio de Yarnell Hill Fire (Arizona), donde murieron 19 bomberos en un accidente defendiendo casas. Finalmente os contamos las prácticas con fuego que se están haciendo en la Canonja (RET) y Maçanet de la Selva (REG). Esperamos que os guste!

PDF Lo Forestalillo 157 en català

Deixa un comentari