Portal de prevenció d’incendis als boscos mediterranis del sud de França

Pàgina web destinada a la prevenció d’incendis forestals que cobreix els territoris del sud de França (Còrsega, Llenguadoc – Rosselló i Provença – Alps – Costa Blava i el Ardeche i Drome, departaments mediterranis de la regió Roine-Alps). A on trobarem informació de l’actualitat dels incendis forestals que tenen en aquesta zona i d’incendis de la resta del món.

Cliqueu aquí.

2 respostes a “Portal de prevenció d’incendis als boscos mediterranis del sud de França

  1. La página en cuestión está fenomenal. Me sorprende lo estandarizado y homogeneizado que tienen todo. Dentro de la web hay un barner “Guide protection incendie” con mucho trabajo de diseño y multimedia. Es un buen ejemplo de divulgación, en este caso sobre Interfaz. Gracias por vuestras aportaciones

  2. Ostres! Que8 interessant aesqut programes que comentes. Sobretot el del foc. El sorprenent d’aquest camp e9s que el programari que es desenvolupi sigui programari lliure. c9s tot un avene7 per la societat que els desenvolupadors d’aquest programari ja el publiquin sota aesquta llice8ncia, ja que els programes acaben arribant a molta me9s gent i sent molt bons. 0 0

Deixa un comentari