Lo Forestalillo 152

Lo Forestalillo 152. PDFÍndex

1.   Disponibilitat de combustible.– Evolució de la sequera

2.   Apunts .

3.   Aspectes a destacar.

4 respostes a “Lo Forestalillo 152

  1. Les meves millors valoracions que podria donar d’aquet nou forestalillo, serien poques. Enhorabona per el nou article, i analisis amb tot detall, dels IF d’hivern al Pirineu. Gracies !

  2. El tema dóna per molta cosa i com sovint passa, requeriria fer uns quants matisos; però la feina de síntesi que s’ha fet té valor afegit propi; s’explica la situació, s’estructura la informació i es destaquen les conclusions. Felicitats i gràcies!

  3. Us felicito molt bona feina,amb aquet nou forestalillo amb tot detall dels focs forestals d’
    hivern al Pirineu..Gracias

  4. jo també m’apunto a les felicitacions ..i també a la necessitat de matisos! ull amb això d’agafar-se tan fàcilment a les tèsis d’alguns ecòlegs que els boscos fan disminuir els cabals, o acabarem jugant a la pel.licula dels bons i dolents … o l’evopotranspiració no forma part del cicle de l’aigua que potser acaba precipitant aigües avall?

    bé, respecte l’important, els focs, felicitats

Deixa un comentari